Het laatste nieuws

Nieuwsflits

Het laatste nieuws

31-08-2018 Nieuwe DAF voor Peet in t Veen. Hij heeft er helemaal naar uitgekeken om een Euro 6 auto te rijden en vandaag werd dit werkelijkheid. Hij heeft het chassis ook helemaal aangepast aan de kleuren op de vrachtwagen. Wij wensen Peet veel veilige kilometers toe met deze mooie nieuwe truck

Het laatste nieuws

10-08-2018; Dit is de nieuwe truck van Marcel van Beest. Hij is helemaal naar zijn zin. Wij wensen Marcel veel en veilige kilometers toe met deze mooie nieuwe auto !!!!

Het laatste nieuws

Roparun  

In 2018 zijn wij sponsor van de Roparun. Simon en Wendy hebben dit geweldige evenement mogen meemaken van donderdag 17 juli tot en met zondag 20 juli .

Het laatste nieuws

Op 20 januari 2018 werd de 2de Mercedes Actros Euro 6 afgeleverd door Rogam Bergschenhoek. Een mooie gelegenheid om 3 generaties Post op de foto te zetten met de nieuwe Truck ( van links naar rechts: Stephan Post / Cock Post / Simon Post )

De chauffeuse die deze Mercedes zal gaan besturen is Wendy Voskamp. Wij wensen haar dan ook vele veilige kilometers toe

Het laatste nieuws

Op 1 oktober 2017 bestaat ons bedrijf 25 jaar. Namens het personeel en de vaste eigen rijders werd er vandaag een boeket bloemen op kantoor bezorgd. Daarnaast kregen we ook nog een mooie spiegel met een klok en het logo erop.

Mede namens hen is dit mogelijk gemaakt.

super bedankt !  

 

Het laatste nieuws

Nostalgie.. Vader Post met de Solex ook even kijken bij de Mercedes  

     

Het laatste nieuws

Op 19 augustus 2017 was het zover... Binnen ons 25 jarige jubileum is dit de eerste keer dat wij een Mercedes Benz in ons wagenpark hebben. Op deze mooie truck is het logo daarvan dan ook terug te vinden. Deze euro 6 auto wordt bestuurd door René Leeflang en wij wensen hem uiteraard veel veilige kilometers toe. Wanneer we vele jaren terug gaan blijkt dat onze opa en onze vader ook een truck aangeschaft hebben bij de Rogam in Bergschenhoek dus een klein beetje nostalgie is dit wel.

Het laatste nieuws

04-08-2017

Ook wij moeten investeren in Euro 6 trucks vanwege de Maasvlakte. Dit keer is het de beurt aan Wolf die een Scania V8 Euro 6 heeft gekozen. Extra detail op de truck is het logo met daarin 1992-2017 25 jaar. Trots zijn wij dat wij deze mijlpaal mochten behalen met dank aan onze chauffeurs en planner die dit mede mogelijk gemaakt hebben. En aan onze klanten welke ons het vertrouwen hebben gegeven de afgelopen jaren. Wij wensen Wolf veel veilige kilometers toe met deze mooie nieuwe truck.

Het laatste nieuws

M

     


idden in de Rotterdamse Waalhaven, letterlijk tussen de metershoog gestapelde containers, heeft Simon Post Transport een bescheiden kantoor vanwaar de  planning en administratie geregeld worden. Met slechts drie man is de overhead laag en de flexibiliteit hoog. O prichter Simon Post doet de planning van de truck, terwijl zijn zus en tevens compagnon Linda Hageman-Post de administratieve taken waarneemt. Beiden komen uit een typisch transportgezin: opa had een koelhuis en vader runde een op- en overslaglocatie voor fruit.

Nadat hij een paar jaar voor het bedrijf van zijn vader had gereden, startte Simon Post in 1992 als eigen rijder. “Ik kon meteen aan de slag voor mijn vader”, legt hij uit. “En nog altijd bestaat ruim 80 procent van wat we hier vervoeren, uit versproducten in koelcontainers. Wat in de haven binnenkomt, rijden wij snel naar verscentra in de regio.”

De Lier en Barendrecht zijn vaste loslocaties die dagelijks worden aangedaan. Naast fruit, wordt ook droge lading vervoerd. Hoewel de dienstverlening zich concentreert op de regio, worden er ook wekelijks langere ritten naar Frankrijk en Spanje verreden. In 25 jaar tijd groeide het transportbedrijf gestaag uit tot een omvang van dertien trekkende eenheden. Linda Hageman-Post: “Deze omvang van de vloot is precies goed voor ons. Het is overzichtelijk en geeft ons toch voldoende slagkracht om flexibel te kunnen opereren. Dat waarderen klanten in ons. Het is ook niet voor niets dat we met bijna alle klanten al een lange relatie hebben.”

De trucks van Simon Post zijn voornamelijk van Nederlandse en Zweedse makelij. Toch wilde hij meer weten over de Actros die men ook steeds vaker in de Rotterdamse haven ziet. Zeker sinds de introductie van de Actros met Euro VI-motor is het aandeel zichtbaar toegenomen op de Maasvlakte waar deze Euro-norm al geruime tijd verplicht is. Simon Post: “Dit jaar vervangen we minimaal drie trekkers. Natuurlijk is de opmars van Mercedes-Benz niet onopgemerkt gebleven. Toen Rens van der Weijden van ROGAM voorstelde om een Fuel Duel te rijden, vielen de puzzelstukjes op hun plaats.”

              De demo-inzet van de Actros liet in anderhalve week een verbruik van 23,3 liter op 100 kilometer zien. Daarmee werd het zuinige imago ook bij Simon Post Transport onderstreept. Maar niet alleen dat: “Onze chauffeuse Wendy was heel erg te spreken over de Actros”, vertelt Simon Post. “En toen ik even in de cabine plaatsnam was ook ik aangenaam verrast. De ruimte en de afwerking zijn gewoon heel netjes. Wendy heeft vooraf van ROGAM een uitgebreide instructie gekregen om zich meteen thuis te kunnen voelen in de StreamSpace-cabine. Dat heeft zeker bijgedragen aan het goede verloop van de test. Tijdens de Fuel Duel vielen met name de rust en het rijgemak op. Alleen de Predictive Powertrain  Control was voor haar even wennen. Wendy en ik kijken terug op een mooie ervaring met de Actros. Buiten dat ziet hij er heel goed uit. Ik ben van mening dat  MercedesBenz een mooi visitekaartje heeft afgegeven.” n


Het laatste nieuws

In mei 2017 worden alle chassis van Simon Post Transport voorzien van nieuwe spatlappen. Ed heeft de primeur

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

Op 20 Januari 2017 is er een nieuwe DAF  euro 6 bijgekomen. Ed zal als onze sturoloog hopelijk veel veilige kilometers met deze truck rijden

Het laatste nieuws

Voor 3 seizoen wordt door ons bedrijf het meidenvoetbalteam uit Bergschenhoek BVCB MO17-1 voorzien van een shirt met logo.

   

Het laatste nieuws

Op 28 mei 2016 hebben we de laatste cursus (BHV) voor de code 95 gehad en zijn de chauffeurs 35 uur bijgeschoold voor de periode 2016-2021. Hierdoor kunnen al onze chauffeurs hun rijbewijs voor de komende 5 jaar weer vernieuwen met het code 95 icoontje erop. 

Het laatste nieuws

Artikel in Dutch Logistics Special Januari 2016

Het laatste nieuws

NIEUW CHASSIS


VANDAAG IS ER EEN NIEUW CHASSIS IN GEBRUIK GENOMEN. WEDEROM EEN MULTI ZODAT ALLE SOORTEN CONTAINERS VERVOERT KUNNEN WORDEN.

DIT NIEUWE CHASSIS HANGT ACHTER DE DAF VAN RAAF.

       

           

Het laatste nieuws

Op 13 november 2015 is de nieuwe DAF FT XF440 Super Space Cab Euro 6 afgeleverd waar Raaf mee gaat rijden. Wij wensen hem veel veilige kilometers toe.

Het laatste nieuws

S Post Transport B.V. heeft dit jaar aan John en Jan Korteweg een financiele bijdrage gegeven voor het rijden van de Amsterdam - Dakar Challenge 2015. Vertrek a.s. zaterdag 07 november 2015 tot en met ongeveer de eerste week van december.

Het laatste nieuws

TRUCKRUN 2015            
BERKEL EN RODENRIJS.

Wesley en Peet hadden de trucks weer mooi opgepoetst voor dit mooie bijzondere jaarlijks terugekerende evenement.

    

Het laatste nieuws

S Post Transport heeft dit jaar (10/11 juli 2015) het Oldenbarneveltconcours gesponsord met 2 mooie wisselbekers. Dit was een overall prijs voor degene die in 2 dagen het hoogste percentage had in de dressuur. Dit goldt voor zowel de paarden als de ponys. Hester Jerphanion mocht bij de paarden de wisselbeker in ontvangst nemen en bij de pony's was dit Nicole Maat.

 

Hester Jerphanion - Nicole Maat 

Het laatste nieuws

Best Trucks levert nieuwe DAF aan Simon Post Transport

Simon Post Transport uit Bleiswijk heeft onlangs een nieuwe Daf Super Space Cab in gebruik genomen. Ditmaal is er wederom gekozen voor een Daf Super Space Cab met een euro 6 motor van 440 pk.


De Daf is geleverd door Best Trucks uit Barendrecht

Simon Post heeft deze Daf in de kleuren gezet van opdrachtgever R & M Forwarding welke gevestigd is in Schiedam en Ridderkerk. R & M Forwarding is gespecialiseerd in transport, op- en overslag van fruit en het regelen van douane formaliteiten voor derden. Het bedrijf vierde onlangs haar 10-jarig bestaan.

De Daf wordt ingezet voor nationaal en internationaal transport van zeecontainers.


Publicatiedatum: 9-6-2015

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

Op 08-06-2015 is  er bij Simon Post Transport BV weer een nieuwe DAF euro 6.

Wesley Bulters zal met deze mooie truck in de kleuren van R&M Forwarding hopelijk vele veilige kilometers maken.

Het laatste nieuws

Simon Post en Piet "t Hart..
 
Fruitbeurs Berlijn februari 2015

Het laatste nieuws

Paul heeft een primeur.. lege afzetten op de APM 2  


 ( 23-01-2015 )

Het laatste nieuws

Pure vandalisme! Helaas is de auto van Raaf van zaterdag 17 januari 2015 op zondag 18 januari 2015 zowel van binnen als van buiten geruïneerd. Hopelijk ziet de dader in wat hij heeft aangericht.

 

Het laatste nieuws

AGF nieuws 05-09-2014

Nieuwe Scania R520 voor Simon Post Transport

Gisteren is er een nieuwe Scania R520 afgeleverd aan Simon Post Transport BV uit Bleiswijk, De Scania is van het type R520 6x2 en uitgerust met een euro 6 motor.
Deze Scania is uitgerust met vele extra's, zowel binnen als buiten de truck..

De Scania wordt ingezet voor het vervoer van zeecontainers, zowel nationaal als internationaal.

Simon Post Transport BV rijdt reefer containers voor verschillende opdrachtgevers vanuit de Rotterdamse havens naar diverse bestemmingen.

Het transportbedrijf is in 1992 opgericht en heeft nu 13 trekkende eenheden, die bemand worden door 13 chauffeurs

Tevens is het bedrijf is sinds 2010 al gecertificeerd met ISO 9001 en AEO

AGF site juli 2014

Nieuwe Daf Super Space Cab met Euro6-motor voor Simon Post Transport

Simon Post Transport BV uit Bleiswijk heeft onlangs een nieuwe Daf Super Space Cab in gebruik genomen. Ditmaal een Daf Super Space Cab 440 pk net Euro 6 motor Er is bewust gekozen voor Euro6 in verband met de Tweede Maasvlakte. Simon Post heeft deze Daf in de kleur gezet van opdrachtgever LCL (The Netherlands) BV uit Barendrecht.

 LCL (The Netherlands) verzorgt de gehele logistieke keten vanuit het zuidelijk halfrond tot aan de supermarkt DC's in Europa. Zij coördineren en beheren de gehele keten voor verschillende partijen binnen en buiten Europa. De Daf wordt ingezet voor het nationaal en internationaal transport van zeecontainers.

Voor meer informatie:
Simon Post
Tel: 010-2833600
posttransport@hetnet.nl


Publicatiedatum: 3-7-2014

Ed in de "Primeur 2014"